Herbalife Distribuitor Bucuresti - Herbalife SLABIRE

Herbalway � Slabeste sanatos

Daca in maxim 7 zile nu simtiti diferenta primiti imediat banii inapoi.

0722.767.269
contact@herbalway.ro

Prima pagina

Produse nutritie

Programe sanatate

Rezultate slabire

Wellness

Info Herbalife

Contact

ANALIZA CORPORALA SI NUTRITIONALA CADOU

HERBALIFE
Nutritie de baza

HERBALIFE
Controlul greutatii

HERBALIFE
Gustari sanatoase

HERBALIFE
Sport, energie si fitness

HERBALIFE
Nutritie personalizata

HERBALIFE
Herbal Aloe

HERBALIFE
Herbal Aloe

HERBALIFE
24

HERBALIFE
Skin

PROGRAME SANATATE

HERBALIFE - Slabire Total

HERBALIFE - Slabire Avansat

HERBALIFE - Slabire Baza

HERBALIFE - Mentinere Greutate

HERBALIFE - Ingrasare

HERBALIFE - Inima Sanatoasa

HERBALIFE - Imunitate

HERBALIFE - Imbatranire Sanatoasa

HERBALIFE - Anticelulitic Remodelare Baza

Herbalife Skin - Crema hidratanta

Crema hidratanta cu effect de lunga durata, care iti lasa tenul neted si catifelat.

detalii ...

reprezentant herbalife comanesti , herbalife campia turzii, reprezentant herbalife pancota arad , herbalife botosani, herbalife murfatlar, reprezentant herbalife horezu , google plus herbalife bucuresti, dieta herabalife, indicele de masă corporală (IMC), herbalife tulcea, reprezentant herbalife moldova noua , herbalife drobeta-turnu severin, herbalife braila, reprezentant herbalife sibiu , herbalife calimanesti-caciulata, reprezentant herbalife calan , herbalife talmaciu, herbalife prahova, herbalife gura humorului, herbalife slabire gorj,

Herbalife Slabire Bucuresti - Pot shake-rile bogate in proteine sa te ajute sa slabesti?

     Herbalife si-a propus sa ofere consumatorilor produse de cea mai buna calitate. Organizatiile de cercetare si dezvoltare ale companiei combina experienta propriilor specialisti in dezvoltare cu cea a unor cercetatori si doctori de inalt prestigiu. Cercetarile si dezvoltarea produselor sunt supravegheate de catre Dr. Steve Henig, doctor in medicina. Echipa este supravegheata de catre un Consiliu de Consultanti in domeniul nutritiei si sanatatii si de catre un Consiliu de Cercetatori Stiintifici, compus din cercetatori renumiti, din domeniul nutritiei. Printre acestia se numara Dr. Louis Ignarro, Doctor in Medicina, castigator al Premiului Nobel in Medicina, in anul 1998. Ambele Consilii sunt conduse de Dr. David Heber, Doctor in Medicina, profesor la catedra de Medicina si Sanatate Publica a Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii California din Los Angeles (UCLA).


Herbalife Centru de Nutritie     Herbalife face nenumarate cercetari avansate pentru suplimentele sale alimentare. In 2003, Herbalife a oferit o sponsorizare Centrului de Nutritie Umana al Universitatii din California, Los Angeles (UCLA), pentru a infiinta Laboratorul de Nutritie Celulara si Moleculara Mark Hughes, pentru cercetari in domeniul nutritiei umane. Pe de alta parte, compania a deschis un Centru de Productie si Stiinta, in Torrance, South Bay, California. In august 2007 Compania a acordat o bursa de studiu Centrului National de Cercetare a Produselor Naturale, din cadrul Scolii de Farmacie din Mississippi. Aceasta bursa le va permite celor de la Centrul de Cercetare sa identifice si sa studieze ingredientele naturale aflate in plante, care pot fi folosite la fabricarea viitoarelor suplimente alimentare si produse de ingrijire personala ale Companiei Herbalife.


... CONTACT DIRECT

Telefon mobil: 0722767269
e-mail: contact@herbalway.ro

Alegerea unui program de nutritie Herbalife se face foarte simplu si convenabil, individual, pe baza unei discutii cu un consultant specializat. Consultanta este gratuita si confidentiala Vom discuta personal sau on-line, vom alege impreuna un program personalizat tinind seama de problemele si scopurile dvs. Vei primi recomandari privind stilul de viata si de alimentatie. Vom stabili o strategie pentru a-ti mentine vitalitatea si greutatea ideala pe termen lung.

Programe Sanatate

01. HERBALIFE Slabire Total

02. HERBALIFE Slabire Avansat

03. HERBALIFE Slabire Baza

04. HERBALIFE Mentinere Greutate

05. HERBALIFE Ingrasare

06. HERBALIFE Inima Sanatoasa

07. HERBALIFE Imunitate

08. HERBALIFE Imbatranire Sanatoasa

09. HERBALIFE Anticelulitic Remodelare Baza

REZULTAT PERSONAL | PRODUSE NUTRITIE | PROGRAME SANATATE | REZULTATE SLABIRE | PROMOTII | STIRI | CALCULUL GREUTATII | PARTENERI | CONTACT

Design Web Romania

Marcile Herbalife, Wellness, Shapeworks sunt proprietatea exculsiva Hebalife International.
Slabeste - Slabire - Nutritie - Slabesc - Obezitate - Grasime - Ingrasare sanatoasa - Slabire Bucuresti
Toate drepturile rezervate Herbalway - Bucuresti - Romania 2008 - 2009
Te-ai saturat sa incerci la nesfarsit tot felul de diete fara sa obtii nici un rezultat?